Nieuwe functionaliteit: voorkeursantwoorden

Niets is zo vervelend als taxateur om dubbel werk te doen. Wij begrijpen dat en zijn daarom ook gestart met Provadie.

Om jou verder te helpen in het efficiënter werken hebben wij een nieuwe functionaliteit toegevoegd: voorkeursantwoorden.

Vanaf de App versie 1.0.23 vind je in het hamburgermenu van je home screen in de app ‘Voorkeursantwoorden’. Zie je dit niet? Update dan je app. (zie de afbeelding voor uitleg waar je de voorkeursantwoorden kunt vinden)

Hier kun je antwoorden ingeven op bepaalde vragen waar je bijna altijd het zelfde antwoord op hebt. Zoals de voorwaarden die van toepassing zijn op de taxatie of onderdelen van de SWOT analyse.

Bij een nieuwe taxatie krijgen deze vragen dan automatisch het voorkeursantwoord, maar je kunt die natuurlijk altijd nog aanpassen tijdens de taxatie.

Wil je wat meer uitleg over nieuwe of bestaande features schrijf je dan in voor een online seminar!
 
Wij hopen natuurlijk net zo blij zijn met deze update als wij. Indien je nog andere tips voor verbetering hebt of indien je nog iets mist, aarzel niet en neem contact met ons op via e-mail (info@provadie.nl) of telefoon (0570 – 244 001)!
 
Intussen gaan wij natuurlijk door met verbeteren om te zorgen dat taxeren nóg makkelijker, sneller en leuker is dan het nu al is dankzij Provadie!

Laatste berichten

Verbouwingsspecificaties zonder fouten

Krijg een foutloze verbouwingsspecificatie van je opdrachtgevers! Met de gratis website verbouwingsopgave.nl kunnen jouw opdrachtgevers heel eenvoudig een volledige een foutloze verbouwingsspecificatie opstellen. Hoe werkt Verbouwingsopgave.nl? Stuur jouw

Lees meer

Nieuw model taxatierapport 2021

Nog maar vier maanden en dan werken we allemaal met het nieuwe rapportmodel! Gelukkig hebben we bij Provadie de afgelopen tijd niet stilgezeten. Als je met Provadie

Lees meer