NWWI (taxatieweb) koppeling met bijlagen!

De opname app van Provadie die in november vorig jaar gelanceerd werd op de Dag van het Vastgoed is sinds deze week gekoppeld met Taxatieweb. Taxateurs die met de opname app werken kunnen nu hun uitwerking én bijlagen automatisch inschieten in het uitwerkprogramma van NWWI.
Laurens Hoebert, directeur van Provadie, is enorm verheugd met deze nieuwste ontwikkeling: “hiermee is de cirkel rond: maximaal efficiënt taxeren en uitwerken met de opname app en inschieten in Taxatieweb, waardoor een taxateur geen dubbel werk meer hoeft te doen, en meer tijd over houdt voor taxeren of andere leuke dingen”.

Opnemen met de app betekent een meer gedetailleerde opname en uitgebreidere verslaglegging, waarbij geen letter hoeft te worden getypt en de opname geheel digitaal plaatsvindt. De kwaliteit van het rapport wordt hierdoor aanzienlijk verbeterd, terwijl men tegelijk veel tijd bespaart (gemiddeld een uur per taxatie). Taxateurs die met de opname-app werken hebben daarmee een goede basis voor het nieuwe rapportmodel dat medio 2021 wordt geïntroduceerd.

Hoebert vervolgt: “de opname-app wordt continu verbeterd. Zeer recent zijn alle verplichte bijlagen toegevoegd: de taxateur kan nu met één druk op de knop alle kadastrale stukken, ruimtelijke plannen, bodeminformatie en funderingsviewer opvragen, die vervolgens automatisch in Taxatieweb worden geschoten. Steeds meer taxateurs gaan met de app aan de slag; we hebben meer dan 350 taxateurs die inmiddels 8.000 opnames hebben verricht”.

Wil je wat meer uitleg over nieuwe of bestaande features schrijf je dan in voor een online seminar!
 
Wij hopen natuurlijk dat jij net zo blij bent met deze update als wij. Indien je nog andere tips voor verbetering hebt of indien je nog iets mist, aarzel niet en neem contact met ons op via e-mail (info@provadie.nl) of telefoon (0570 – 244 001)!
 
Intussen gaan wij natuurlijk door met verbeteren om te zorgen dat taxeren nóg makkelijker, sneller en leuker is dan het nu al is dankzij Provadie!

Laatste berichten

Verbouwingsspecificaties zonder fouten

Krijg een foutloze verbouwingsspecificatie van je opdrachtgevers! Met de gratis website verbouwingsopgave.nl kunnen jouw opdrachtgevers heel eenvoudig een volledige een foutloze verbouwingsspecificatie opstellen. Hoe werkt Verbouwingsopgave.nl? Stuur jouw

Lees meer

Nieuw model taxatierapport 2021

Nog maar vier maanden en dan werken we allemaal met het nieuwe rapportmodel! Gelukkig hebben we bij Provadie de afgelopen tijd niet stilgezeten. Als je met Provadie

Lees meer