Partnership met Vastgoedpro

Partnership met Vastgoedpro

Door een mooie samenwerking tussen Vastgoedpro en Provadie kan jij, als aangesloten kantoor van Vastgoedpro, de app 4 weken gratis uitproberen! Ben jij een nieuw lid van Vastgoedpro? Dan kan je de app zelfs 8 weken gratis uitproberen, gerekend vanaf de Vastgoedpro-inschrijfdatum.

Schrijf je nu in voor een gratis webinar en ontdek hoe Provadie jou kan helpen om leuker, sneller en beter te taxeren!

Koppeling met VIP

Onderdeel van de samenwerking met Vastgoedpro is de koppeling met VIP. Hierdoor heb je als Vastgoedpro lid eenvoudig toegang tot de VIP database in de referentievergelijker. Door op de knop ‘VIP informatie’ te klikken ga je automatisch naar de juiste woning in de VIP database.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Frame-40-1-1024x313.png

Laatste berichten

Verbouwingsspecificaties zonder fouten

Krijg een foutloze verbouwingsspecificatie van je opdrachtgevers! Met de gratis website verbouwingsopgave.nl kunnen jouw opdrachtgevers heel eenvoudig een volledige een foutloze verbouwingsspecificatie opstellen. Hoe werkt Verbouwingsopgave.nl? Stuur jouw

Lees meer

Nieuw model taxatierapport 2021

Nog maar vier maanden en dan werken we allemaal met het nieuwe rapportmodel! Gelukkig hebben we bij Provadie de afgelopen tijd niet stilgezeten. Als je met Provadie

Lees meer