Meer informatie en spelregels

Vanaf 26 januari 2021 geldt dat voor elke taxateur die je uitnodigt en een bundel (of het bedrijf een abonnement) neemt, je een Bol.com cadeaubon van € 100 ontvangt. De taxateur die je aanbrengt, krijgt een cadeaubon van € 50.

Uitzonderingen

Deze actie geldt niet als;

  • De uitgenodigde taxateur bij dezelfde vestiging (bedrijf) werkt als jij.
  • De vestiging (bedrijf) van de uitgenodigde taxateur al een abonnement heeft en/of de taxateur zelf al een bundel.
  • De uitgenodigde taxateur meer dan 6 maanden na de uitnodiging een bundel of abonnement neemt.
  • De uitgenodigde taxateur een gebruikerslicentie neemt (omdat de vestiging of het bedrijf al een abonnement heeft of op naam van een andere taxateur neemt).

Overgangsregeling

  • Tot 26 januari gold een andere promoot-en-verdien-actie. Vanaf 26 januari valt iedere uitnodiging standaard onder de nieuwe regeling.
  • Tot 1 februari mag je nog taxateurs uitnodigen onder de oude actievoorwaarden, je gebruikt de huidige promoot-en-verdien functionaliteit, maar je stuurt een mail naar info@provadie.nl dat je voor deze uitnodigingen graag de oude promoot-en-verdien-actie wilt gebruiken.
  • Tot 1 maart mag je beslissen of je de door jou vóór 26 januari uitgenodigde taxateurs (waarvoor je nog geen beloning hebt ontvangen) onder de nieuwe promoot-en-verdien-actie wilt laten vallen. Doe dit door een e-mail te sturen naar info@provadie.nl. Indien je niets doet dan vallen alle door jou uitgenodigde taxateurs onder de oude actievoorwaarden.

Oude actievoorwaarden

Als een door jou uitgenodigde taxateur (na de proefperiode) een abonnement afsluit krijgen jij en hij/zij een maand van het abonnement gratis! Mocht je op dit moment nog geen abonnement hebben, dan krijg je 10 gratis taxaties. De door jou uitgenodigde taxateur krijgt van het door hem/haar gekozen abonnement een maand gratis. het maakt dus niet uit welk type abonnement.

De taxateurs die je uitnodigt ontvangen automatisch een e-mail zodra je de uitnodiging verstuurt met daarin het bericht dat jij ze voor Provadie uitnodigt. Let op: na het versturen van de uitnodiging heeft de uitgenodigde taxateur een week om te accepteren.