Over ons

Mede door de AFM en De Nederlandsche Bank wordt de druk op de taxatiebranche opgevoerd om meer kwaliteit te leveren. De taxatierapporten zijn hierdoor de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid en deze ontwikkeling zal zo doorgaan met het ABC-model dat over een jaar wordt geïntroduceerd. Vanwege de uitgebreidere rapporten alsmede de huidige drukke marktomstandigheden vond Laurens Hoebert, oprichter van Provadie, dat er iets moest gebeuren.

“Mijn doel was om een app te ontwikkelen waarmee al het dubbele administratieve werk kwam te vervallen, de kwaliteit omhoog ging en het taxeren weer leuk werd. En dat is gelukt!”

Ontmoet ons team

Laurens

Oprichter / taxateur

Mijn naam is Laurens en ben zelf al jaren actief als taxateur. Ik vind het opnemen van een woning, het spreken met bewoners en het bepalen van de juiste waarde het leukste wat er is. Helaas zijn er natuurlijk ook randzaken die het taxeren minder leuk maken. Daarom ben ik Provadie gestart, doe je mee?

Marvin

Sales manager

Ik ben Marvin. Mijn ervaring bij Kolibri (CRM systeem voor makelaars) zorgt ervoor dat ik me goed kan inleven in wat taxateurs en makelaars van software verlangen. Ik ga het jou zo gemakkelijk mogelijk maken om met Provadie te werken, zodat het meteen leuk wordt en je heel veel tijd gaat besparen!

Maxim

Account manager

Hi! Mijn naam is Maxim en ben in maart begonnen bij Provadie! Elke dag stap ik weer met frisse energie uit bed om jou te helpen om Provadie beter te leren kennen. Het is onwijs gaaf om ook taxateur die al lekker met Provadie werken nieuwe features te kunnen uitleggen!

Roos

Account manager

Mijn naam is Roos en na een branche switch ben ik werkzaam bij Provadie. De ervaringen die ik ondertussen heb opgedaan wil ik graag overbrengen aan taxateurs. Ik vind het leuk om met een jong en creatief team aan de slag te zijn.

Marnix

Development

Mijn naam is Marnix en ik ben samen met ons development team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Provadie. Ik word heel blij van het ‘wow’ effect creëren voor de taxateur. Bijvoorbeeld bij de uitwerking die wij automatisch schrijven o.b.v. data en de input tijdens de opname.

Peter

Development

Hoi! Ik ben Peter en ik coördineer samen met Marnix ons development team. Ik richt mij hierbij op de puur technische kant van Provadie. Ik vind het hartstikke gaaf om een nieuw product te creëren; het voelt geweldig om te beseffen wat we maken met zijn allen voor jou als taxateur!

Koen

Development

Hoi, ik ben Koen en als software ingenieur binnen het technische team streef ik ernaar om slimme oplossingen te bedenken voor complexe uitdagingen. Voor jou als taxateur betekent dit dat Provadie wordt doorontwikkeld en steeds beter wordt in het assisteren van jou met je werk.

Tom

Development

Hoi, mijn naam is Tom. Samen met het team werk ik aan de technische kant van Provadie door het functioneel uit te breiden en het nog beter te maken. Ik vind het geweldig dat we met de software van Provadie jou als taxateur kunnen assisteren met het sneller, leuker en beter taxeren.

Youandi

Support

Hi! Ik ben Youandi, na mijn succesvolle onderzoeksstage bij Provadie ben ik hier begonnen als supportmedewerker. Ik sta voor je klaar als je ergens even niet uitkomt en wat hulp nodig hebt. Daarnaast help ik met de marketing voor Provadie. Ik kijk er naar uit om je te helpen!

Medy

Support

Mijn naam is Medy en ben zelf al jaren actief geweest op een makelaars- en taxateurskantoor. Hierdoor weet ik waar je als taxateur tegenaanloopt en daarom heb ik ook voor Provadie gekozen. Door Provadie taxeer je vlotter, leuker en efficiënter. Taxeren wordt weer een feestje, doe je mee?

Kom ons team versterken!

Provadie is de snelst groeiende software start-up in de vastgoedsector van Nederland. De software is nu twee jaar live, maar heeft nu al meer dan 1.100 actieve gebruikers die duizenden opnames per maand doen met de app. Dit zorgt voor veel tijdsbesparing voor de gebruikers en betere opnames voor de consument. Om door te kunnen groeien hebben wij jou in ons team nodig!

Ben jij een enthousiast, flexibel en creatief persoon met een winnaarsmentaliteit? Top, dan hebben wij de juiste persoon gevonden! Kijk snel verder naar onze openstaande vacatures.

Support medewerker

Wat ga jij doen?

Samen met het team zorg jij voor de optimale klantreis. Dat doe je met jouw enthousiasme, taxateurs moeten blij worden als zij jou aan de telefoon hebben. Je luistert en vraagt goed door om hen te begrijpen zodat je hen echt optimaal kunt helpen. Zowel op het gebied van uitleg en technisch support, maar ook in het maken van de optimale keuze van de modules en abonnementen van Provadie. Zodat de gebruiker precies het product heeft dat bij zijn of haar situatie past.

Met jouw creativiteit zorg je ook dat je nieuwe taxateurs prikkelt en echt gaat activeren. Bovendien denk je uiteraard mee aan het optimaliseren van de klantervaring en schakel je rechtstreeks met de oprichters en developers.

Sales manager

Wat ga jij doen?

Samen met het team zorg jij ervoor dat meer taxateurs Provadie leren kennen. Dat doe je met jouw enthousiasme, taxateurs moeten blij worden als zij jou aan de telefoon hebben. Je vertelt over Provadie en luistert en vraagt goed door om hen te begrijpen zodat je hen echt optimaal kunt helpen. Je legt de taxateur uit hoe Provadie de taxateur helpt met beter en sneller taxeren. Zodra een taxateur begint met de gratis proeffase leg jij ook uit hoe de software werkt en hoe ze optimaal resultaat kunnen boeken. Ook ondersteun je hen in het maken van de optimale keuze van de modules en abonnementen van Provadie. Zodat de gebruiker precies het product heeft dat bij zijn of haar situatie past.

Je zet niet een “stapje” extra, maar een aantal stappen! Jij bent flexibel, dus is een taxateur alleen in de avond goed bereikbaar? Prima, dan bel je hem dan en desnoods spring jij zelfs in de auto om een taxateur op locatie te ondersteunen met de app.

Met jouw creativiteit zorg je ook dat je nieuwe taxateurs prikkelt en echt gaat activeren. Bovendien denk je uiteraard mee aan het optimaliseren van de klantervaring en schakel je rechtstreeks met de oprichters en developers.