Over ons

Mede door de AFM en De Nederlandsche Bank wordt de druk op de taxatiebranche opgevoerd om meer kwaliteit te leveren. De taxatierapporten zijn hierdoor de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid en deze ontwikkeling zal zo doorgaan met het ABC-model dat over een jaar wordt geïntroduceerd. Vanwege de uitgebreidere rapporten alsmede de huidige drukke marktomstandigheden vond Laurens Hoebert, oprichter van Provadie, dat er iets moest gebeuren.

“Mijn doel was om een app te ontwikkelen waarmee al het dubbele administratieve werk kwam te vervallen, de kwaliteit omhoog ging en het taxeren weer leuk werd. En dat is gelukt!”

Ontmoet ons team

Luka

Account manager

Rosalin

Account manager

Alodya

Account manager

Maxim

Account manager

Leon

Support

Youandi

Support

Wouter-Jan

Support

Medy

Support

Fenne

Support

Koen

Development

Peter

Development

Tom

Development

Dennis

Development

Dylan

Development

Laurens

Oprichter-Taxateur

Marnix

CTO development

Kom ons team versterken!

Provadie is de meest-gekozen taxatiesoftware van Nederland. Het werd in 2019 opgericht om het vele dubbele werk van taxateurs en makelaars uit handen te nemen. De software is nu drie jaar live, maar heeft nu al meer dan 1.500 actieve gebruikers die duizenden opnames per maand doen met de app. Dit zorgt voor veel tijdsbesparing voor de gebruikers en betere opnames voor de consument. Om door te kunnen groeien hebben wij jou in ons team nodig!

Ben jij een enthousiast, gedreven en creatief persoon met een winnaarsmentaliteit? Top, dan hebben wij de juiste persoon gevonden! Kijk snel verder naar onze openstaande vacatures.