Wij zijn een jong team dat de kennis van taxaties met code skills combineert om jouw werk als taxateur nog leuker te maken!

Mede door de AFM en De Nederlandsche Bank wordt de druk op de taxatiebranche opgevoerd om meer kwaliteit te leveren. De taxatierapporten zijn hierdoor de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid en deze ontwikkeling zal zo doorgaan met het ABC-model dat over een jaar wordt geïntroduceerd. Vanwege de uitgebreidere rapporten alsmede de huidige drukke marktomstandigheden vond Laurens Hoebert, oprichter van Provadie, dat er iets moest gebeuren. “Mijn doel was om een app te ontwikkelen waarmee al het dubbele administratieve werk kwam te vervallen, de kwaliteit omhoog ging en het taxeren weer leuk werd. En dat is gelukt!”

Laurens

Laurens

Directeur

Mijn naam is Laurens en ben zelf al jaren actief als taxateur. Ik vind het opnemen van een woning, het spreken met bewoners en het bepalen van de juiste waarde het leukste wat er is. Helaas zijn er natuurlijk ook randzaken die het taxeren minder leuk maken. Daarom ben ik Provadie gestart, doe je mee?
Floor

Floor

Accountmanager

Mijn naam is Floor en ik ben bijna een jaar werkzaam in de taxatiewereld. Het is voor mij fantastisch om bij een jonge onderneming als Provadie te werken. Ik haal mijn energie uit het in contact zijn met mensen, ik vind het daarom ook leuk om onze Provadisten te motiveren om het beste uit de app te halen.
Medy

Medy

Accountmanager

Mijn naam is Medy en ben zelf al jaren actief geweest op een makelaars- en taxateurskantoor. Hierdoor weet ik waar je als taxateur tegenaanloopt en daarom heb ik ook voor Provadie gekozen. Door Provadie taxeer je vlotter, leuker en efficiënter. Taxeren wordt weer een feestje, doe je mee?
Marvin

Marvin

Accountmanager

Ik ben Marvin. Mijn ervaring bij Kolibri (CRM systeem voor makelaars) zorgt ervoor dat ik me goed kan inleven in wat taxateurs en makelaars van software verlangen. Ik ga het jou zo gemakkelijk mogelijk maken om met Provadie te werken, zodat het meteen leuk wordt en je heel veel tijd gaat besparen!
Marnix

Marnix

Development

Mijn naam is Marnix en ik ben samen met ons development team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Provadie. Ik word heel blij van het 'wow' effect creëren voor de taxateur. Bijvoorbeeld bij de uitwerking die wij automatisch schrijven o.b.v. data en de input tijdens de opname.
Peter

Peter

Development

Hoi! Ik ben Peter en ik coördineer samen met Marnix ons development team. Ik richt mij hierbij op de puur technische kant van Provadie. Ik vind het hartstikke gaaf om een nieuw product te creëren; het voelt geweldig om te beseffen wat we maken met zijn allen voor jou als taxateur!
Koen

Koen

Development

Hoi, ik ben Koen en als software ingenieur binnen het technische team streef ik ernaar om slimme oplossingen te bedenken voor complexe uitdagingen. Voor jou als taxateur betekent dit dat Provadie wordt doorontwikkeld en steeds beter wordt in het assisteren van jou met je werk.
Tom

Tom

Development

Hoi, mijn naam is Tom. Samen met het team werk ik aan de technische kant van Provadie door het functioneel uit te breiden en het nog beter te maken. Ik vind het geweldig dat we met de software van Provadie jou als taxateur kunnen assisteren met het sneller, leuker en beter taxeren.
Youandi

Youandi

Support

Hi! Ik ben Youandi, na mijn succesvolle onderzoeksstage bij Provadie ben ik hier begonnen als supportmedewerker. Ik sta voor je klaar als je ergens even niet uitkomt en wat hulp nodig hebt. Daarnaast help ik met de marketing voor Provadie. Ik kijk er naar uit om je te helpen!
Rosalin

Rosalin

Social media expert

Mijn naam is Rosalin en werkzaam als social media expert en huisfotograaf. Ik ben daarom ook altijd aanwezig bij opname dagen en evenementen, om jullie al een sneak preview te geven op onze social media en mooie shots te maken. Ik vind het leuk om met een jong en creatief team aan de slag te zijn.