Wij zijn een jong team dat de kennis van taxaties met code skills combineert om jouw werk als taxateur nog leuker te maken!

Mede door de AFM en De Nederlandsche Bank wordt de druk op de taxatiebranche opgevoerd om meer kwaliteit te leveren. De taxatierapporten zijn hierdoor de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid en deze ontwikkeling zal zo doorgaan met het ABC-model dat over een jaar wordt geïntroduceerd. Vanwege de uitgebreidere rapporten alsmede de huidige drukke marktomstandigheden vond Laurens Hoebert, oprichter van Provadie, dat er iets moest gebeuren. “Mijn doel was om een app te ontwikkelen waarmee al het dubbele administratieve werk kwam te vervallen, de kwaliteit omhoog ging en het taxeren weer leuk werd. En dat is gelukt!”

Laurens

Laurens

Directeur

Mijn naam is Laurens en ben zelf al jaren actief als taxateur. Ik vind het opnemen van een woning, het spreken met bewoners en het bepalen van de juiste waarde het leukste wat er is. Helaas zijn er natuurlijk ook randzaken die het taxeren minder leuk maken. Daarom ben ik Provadie gestart, doe je mee?
Floor

Floor

Accountmanager

Mijn naam is Floor en ik ben bijna een jaar werkzaam in de taxatiewereld. Het is voor mij fantastisch om bij een jonge onderneming als Provadie te werken. Ik haal mijn energie uit het in contact zijn met mensen, ik vind het daarom ook leuk om onze Provadisten te motiveren om het beste uit de app te halen.
Marco

Marco

Accountmanager

Mijn naam is Marco en ben zelf al jaren actief geweest als makelaar-taxateur. Hierdoor weet ik als geen ander waar je als taxateur tegenaanloopt en daarom heb ik ook voor Provadie gekozen. Door Provadie taxeer je vlotter, leuker en efficiënter. Taxeren wordt weer een feestje, doe je mee?
Ahang

Ahang

Accountmanager

Ik ben Ahang en accountmanager. Mijn ervaring binnen de taxatiebranche zorgt ervoor dat ik me goed kan inleven in het werk van de taxateur. Ik snap de frustratie waar taxateurs mee geconfronteerd worden. Gelukkig kan Provadie dit gevoel wegnemen en taxeren nog leuker maken.
Marnix

Marnix

ICT

Mijn naam is Marnix en ik ben samen met ons development team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Provadie. Ik word heel blij van het 'wow' effect creëren voor de taxateur. Bijvoorbeeld bij de uitwerking die wij automatisch schrijven o.b.v. data en de input tijdens de opname.
Peter

Peter

ICT

Hoi! Ik ben Peter en ik coördineer samen met Marnix ons development team. Ik richt mij hierbij op de puur technische kant van Provadie. Ik vind het hartstikke gaaf om een nieuw product te creëren; het voelt geweldig om te beseffen wat we maken met zijn allen voor jou als taxateur!
Youandi

Youandi

Support

Hi! Ik ben Youandi, na mijn succesvolle onderzoeksstage bij Provadie ben ik hier begonnen als supportmedewerker. Ik sta voor je klaar als je ergens even niet uitkomt en wat hulp nodig hebt. Daarnaast help ik met de marketing voor Provadie. Ik kijk er naar uit om je te helpen!
Rosalin

Rosalin

Social media expert

Mijn naam is Rosalin en werkzaam als social media expert en huisfotograaf. Ik ben daarom ook altijd aanwezig bij opname dagen en evenementen, om jullie al een sneak preview te geven op onze social media en mooie shots te maken. Ik vind het leuk om met een jong en creatief team aan de slag te zijn.