Wat is Provadie?

Sneller en beter taxeren? Dat doe je met Provadie! Dit is een taxatie app waarmee jij als taxateur gemiddeld 1,5 uur per taxatie bespaart. Inmiddels gebruiken meer dan 1500 collega-taxateurs Provadie dagelijks en zijn zij met veel meer plezier gaan taxeren. 

Het gebruik van de app zorgt voor een gestructureerde opname, waardoor je niets meer vergeet en minder verbetervoorstellen van het NWWI ontvangt. Opdrachtgevers ervaren de opname als professioneler en ontvangen het rapport sneller, doordat de doorlooptijd van het taxatieproces korter is. Met de app ben je bovendien goed voorbereid op het nieuwe rapportmodel en ga je op 1 juli geruisloos over.

Schrijf je nu in voor een gratis webinar en ontdek hoe Provadie jou kan helpen om leuker, sneller en beter te taxeren!

Partnership met Vastgoedpro

Door een mooie samenwerking tussen Vastgoedpro en Provadie kan jij vanaf nu, als aangesloten kantoor van Vastgoedpro, de app 4 weken gratis uitproberen! Ben jij een nieuw lid van Vastgoedpro? Dan kan je de app zelfs 8 weken gratis uitproberen, gerekend vanaf de Vastgoedpro-inschrijfdatum.

Schrijf je nu in voor een gratis webinar en ontdek hoe Provadie jou kan helpen om leuker, sneller en beter te taxeren!

Koppeling met VIP

Onderdeel van de samenwerking met Vastgoedpro is de koppeling met VIP. Hierdoor heb je als Vastgoedpro lid eenvoudig toegang tot de VIP database in de referentievergelijker. Door op de knop ‘VIP informatie’ te klikken ga je automatisch naar de juiste woning in de VIP database.