Wat is Team Provadie?​

Provadie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest gekozen taxatie software van Nederland. Wij doen alles in huis: we ontwikkelen zelf onze software, hebben ons eigen sales team, doen alle support zelf en ook onze marketing wordt van begin tot einde door ons eigen team intern gedaan. Zo hebben wij zelf maximale invloed op het eindresultaat en kunnen we echt zeggen: wij kennen onze klanten door en door.

We zijn een hecht team, daarom maken we ook veel leuke trips (Spanje/Ardennen) en besteden we veel aandacht aan ons kantoor. Daarom organiseren we op 12 mei een kennismakingsborrel waar jij ons team beter kan leren kennen.

Wie zoeken wij?​

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s met passie voor wat ze doen, die goed zijn in hun werk en daarnaast ook goed in ons team passen. Een voorliefde voor vastgoed, taxeren of de makelaardij en/of commerciële ervaring bij een binnendienst is mooi meegenomen, maar geen vereiste.

Open sollicitaties zijn ook welkom!

Leer het team kennen!

Leer het team kennen tijdens de kennismakingsborrel op 12 mei. Tijdens deze borrel kun je op een ontspannen manier het team leren kennen, vragen stellen aan teamleden over hoe het is om te werken bij Provadie, de werkomgeving beter leren kennen en wij jou. Zijn we allebei enthousiast? Dan gaan we graag met jou het sollicitatietraject in!

De plaatsen zijn beperkt, dus meld je voor 10 mei aan!

Customer Support medewerker

Samen met het support team zorg jij voor de optimale klantreis voor onze taxateurs. Je luistert en vraagt goed door om jouw klant goed te begrijpen, zodat je deze optimaal kunt helpen en adviseren. Jij bent echt de productspecialist! Allemaal zodat de taxateur precies het product heeft dat bij zijn of haar situatie past.

Customer Success Medewerker

Je bent bij de hele klantreis van Provadie betrokken. Je houdt je bezig met onboarding van de taxateurs, het oplossen van vraagstukken, bouwt een goede relatie met de klant op en kijkt hoe de wensen en behoeften van jouw taxateur breder toe te passen zijn binnen onze software.  Het optimale resultaat voor de klant staat bij jou altijd centraal!