"Als verkopend makelaar vind je het leuk om te verkopen. Taxeren …niet onze hobby. Echter via VBO-makelaar werden wij geattendeerd op de Provadie taxatie-app. Het opnemen van zo’n taxatie kost zo’n eerste (paar) keer gewoon meer tijd dan dat je als taxateur gewend bent echter het is een investering naar een forse tijdsbesparing op termijn. Toen we bij de opdrachtgever wegreden hadden we al 80% van het rapport af. Uiteraard op kantoor nog even checken en de laatste 20% aanvullen, doorsturen naar taxatieweb en…in 1x goed."

"Ik werk nu ruim een maand met Provadie en wilde dat ik veel eerder was overgestapt! Wat een top app! Eenvoudig, duidelijk en snel loop je door de hele taxatie heen. Via de site stuur je de gegevens door en deze worden overgenomen in het taxatierapport, heel uitgebreid, duidelijk en overzichtelijk. Door de app ben je veel minder tijd kwijt met het uitwerken en hierdoor kan ik veel meer taxaties uitvoeren als normaal. Ik heb er maar één woord voor: GEWELDIG!"

Nico van Harten

"Ruim een half jaar gebruik ik nu Provadie, en kan alleen maar zeggen; eindelijk af van het dubbel werk, het overtypen van gegevens in het NWWI. Als vervolmaking sinds een aantal weken de referentievergelijker die de meeste tijdwinst biedt. Als bijkomend voordeel, is het aantal rapporten dat in één keer wordt goedgekeurd spectaculair gestegen."

Kevin Geers

“Provadie is de ultieme aanvulling op mijn werkzaamheden als taxateur. De snelheid waarmee ik nu een woningopname kan omzetten in een rapportage is écht ongelooflijk. Ik ben als taxateur nu bezig met de waardering van een object, niet meer met alle rompslomp rondom het opmaken en invullen van de rapportage, dat doet Provadie voor mij!"

Ik werk nu een maand met de Provadie app. Een overzichtelijke opname van de woning, de vlotte uitwerking en niet te vergeten de referentievergelijker zorgen voor de nodige tijdwinst. Nooit meer anders!

Henk Verhoog

De App werkt echt heel goed. Overzichtelijk, eenvoudig en efficiënt. Komt professioneel over bij opdrachtgevers en levert enorme tijdwinst op. Daarnaast zijn de uitbreidingen zoals opvragen van kadastergegevens en bestemmingsplankaart e.d. ook een goede aanvulling. En nu met de komst van de referentievergelijken is er weer een extra element toegevoegd. Ik ben enthousiast en blijf de App zeker gebruiken.

Gerda Wiegers

Elke taxatie die ik uitvoer ben ik blij met de app van Provadie. Vanwege het gemak van werken en de veel grotere snelheid die het oplevert met het uitwerken en afronden van het rapport. Fijn voor mij als taxateur, maar ook voor de opdrachtgever tijdswinst! Zo snijdt het mes aan alle kanten. Zie ook mijn video waarin ik het gemak van de app benoem.

De app van Provadie werkt als een zonnetje. Dat heeft er alles mee te maken dat de mensen achter Provadie kanjers zijn. Zowel Laurens, die de app ontwikkelt heeft, als de mensen van zijn team. Ik heb zelden zaken gedaan met een bedrijf waar zoveel commitment is als bij Provadie. Iedereen is zeer betrokken, uitermate vriendelijk en er helemaal op uit om de taxateur zo effectief mogelijk z’n werk te kunnen laten doen waardoor het taxeren weer leuk wordt.

Bas Visker

De opname app is pure tijdwinst en nog leuk om mee te werken ook.

wijzer-in-wonen
Douwe Dijkstra

Wat mij als eerste te binnen schiet…. Eindelijk!!

Mettje de Groot

Wowwww wat hou ik een tijd over, tevreden klanten...blij met Provadie!

Provadie geeft voor mij gestructureerd en maatschappelijk verantwoord werken een nieuwe dimensie! Ik meen het, het is een leuke applicatie om te gebruiken, geeft meer structuur in opname, vlottere doorgang in afwerking en minder papiergebruik bijvoorbeeld...

Mike van der Camp

Als het om een taxatierapport aankomt wilt een bank, de klant, de hypotheekadviseur, slechts dingen: deskundigheid, een nauwkeurige waardebepaling maar vooral snelheid. De taxateur regelt de eerste twee, Provadie de rest!

Joost Jiskoot

Met de taxatieapp van Provadie, is de woningopname een makkie!

Provadie bespaart tijd en zorgt ervoor dat je tijdens een opname niets vergeet.

Met de Provadie app taxeer ik efficiënter en kwalitatief beter.

Bert Bos

Overzicht, snelheid, kwaliteit….Drie steekwoorden voor deze waardevolle app.