Reviews

Aangesloten taxateurs
+ 0
Taxaties
+ 0
Vrije weekenden
+ 0

Video Reviews

Ben Spitman – Spitman Makelaars

“Sinds wij Provadie gebruiken taxeren wij meer dan ooit!”

Peter van Valderen – De Wekker Makelaardij

“Provadie is gebruiksvriendelijk, gemakkelijk en snel. Bovendien vergeet je niets meer en heb je een goede koppeling met jouw binnendienst.”

Pascal Zuidwijk – De Geldersche Makelaar

“Provadie zorgt ervoor dat de opname enorm gestructureerd is, wat een enorme tijdsbesparing oplevert bij de uitwerking.”

Nardy Hensen

Thoma Post Makelaars

Met het oog op het nieuwe taxatiemodel welke 1 oktober 2021 is geïntroduceerd zochten we naar een manier om efficiënter te werken. Inmiddels zijn we ruim een half jaar en heel wat taxaties verder: ik wil niet meer anders! De app welke je gebruikt tijdens de opname is zeer gebruiksvriendelijk, het dashboard is overzichtelijk en de service is top. Provadie staat daarnaast open voor feedback en meestal wordt de feedback vrijwel direct verwerkt.

Martijn Puhl

De Taxatheek Amsterdam

Wij werken inmiddels enkele maanden met veel plezier met Provadie. De app werkt erg makkelijk en het scheelt ons heel veel tijd met het uitwerken. We zijn heel tevreden met Provadie en kunnen het iedereen aanraden.

Nadine Reijnders

Puur Makelaars

Sinds 1 oktober 2021 zijn wij op zoek gegaan naar een manier om onze taxaties op een efficiëntere wijze uit te voeren, uiteraard met het oog op het nieuwe taxatierapport. Sindsdien werken wij met Provadie en dit is ons erg goed bevallen. In het begin lijkt het veel werk maar na meerdere taxaties uitgewerkt te hebben met Provadie gaat dit sneller dan voorheen. Het invullen van de referentievergelijker scheelt ons met name enorm veel tijd t.o.v. het vorige rapport. Een aanrader voor taxateurs. 

Robin van Pelt

A&T Vastgoed

Voor mij als full-time taxateur bied Provadie veel voordeel. De gemakken van het eenvoudig opvragen van benodigde documenten/bijlagen, het zo goed als niet meer hoeven typen in het taxatierapport en de volledigheid/het gemak van de opnameapp zorgt er voor dat ik tijd bespaar en minder lang achter de computer aan het werk ben. En Juist die vele uren achter de computer werken maakte voor mij de werkweek regelmatig oncomfortabel. Anders gezegd, het gebruiken van Provadie zorgt er voor dat mijn werk prettiger en sneller verloopt. Dit heeft derhalve ook een positief effect op mijn vrije tijd. Ik verwerk nu evenveel taxatieopdrachten in een korter tijdbestek. Ik kan het iedere taxateur aanraden!

Debbie Mels

Lommers Makelaars

Ruim voor de introductie van het nieuwe model taxatierapport hebben we gezocht naar een manier om efficiënter te gaan taxeren. Na verschillende pakketten te hebben geprobeerd, zijn we uitgekomen bij Provadie. De app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en het servicegerichte team van Provadie biedt op een prettige en professionele manier ondersteuning waar nodig. Tijdens de opname ter plekke kunnen we de klant meer aandacht geven laten zien dat een taxatierapport meer is dan alleen maar het noteren van een waarde. Op deze manier is het taxeren van woningen weer leuk, wij willen niet anders meer!

Jelte Post

Vlieg Makelaars

Sinds het nieuwe taxatierapport van oktober 2021 heb ik gekeken om taxaties efficiënter uit te voeren en uit te werken. Door een collega werd ik geattendeerd op Provadie. In een proefperiode heb ik er ervaring mee opgedaan. In het begin was het uiteraard even wennen en was ik bij de opname behoorlijk lang bezig, maar ik zag wel meteen de mogelijkheden en voordelen. Inmiddels heb ik tijdens de opname de uitwerking grotendeels ingevuld, ben ik op kantoor daardoor veel korter bezig en heb ik tot volle tevredenheid een contract met Provadie afgesloten.”

Niek Geerdink

Snelder Zijlstra Makelaars

Met de invoer van het nieuwe model taxatierapport was voor ons het moment om onze werkwijze rondom taxaties te herzien. Na het vergelijken van verschillende aanbieders van taxatiesoftware zijn wij uitgekomen bij Provadie. Dit vanwege het gebruiksvriendelijke dashboard in combinatie met de goed werkende app voor de opname ter plaatse. De fysieke opname ter plaatse neemt meer tijd in beslag dan voorheen maar het uitwerken van het uiteindelijke rapport op kantoor levert tijdwinst op. Inmiddels maken verschillende taxateurs binnen onze organisatie naar volle tevredenheid gebruik van de software en ik raad het ook aan voor collega taxateurs.

Jeroen Roubroeks

René Vaassen Makelaardij

Wij gebruiken met ons kantoor de Provadie opname software voor taxaties al sinds 2019. Uit eigen ervaring kunnen we stellen dat Provadie ons dagelijkse werk stukken gemakkelijker maakt!

Een paar voordelen op een rijtje:

  1. De opname van een object is gestructureerd en altijd compleet
  2. Door de regelmatige updates met nieuwe functies blijft Provadie de taxateur steeds beter in staat te stellen om taxaties snel en goed uit te voeren
  3. Iedere taxateur kan de app gebruiken, de software wijst je vanzelf de weg
  4. Je kunt meer taxaties doen, in dezelfde tijd. Provadie scheelt minimaal een uur in de uitwerking van de rapportage

 

Kortom: We zijn zeer tevreden over Provadie en kunnen het aan iedereen aanbevelen!

Marlies van der Weijden

Van der Weijden Taxaties & Advies

Ik werk al sinds 2019 samen met Provadie. Alle documenten vraag je ter voorbereiding van je taxatie op via de app, en deze documenten kan je gemakkelijk raadplegen tijdens je opname. Dit is heel handig! Door de app is de opname makkelijker en vollediger waardoor mijn taxatierapporten kwalitatief van een hoger niveau zijn geworden sinds ik Provadie gebruik. De referentievergelijker van Provadie is heel gebruikersvriendelijk, waardoor het uitwerken van het rapport veel minder tijd kost als voorheen. Dan is het alleen nog doorsturen naar Taxatieweb, de taxatie nog even kort doorlopen, modelwaarde doen en dan gereed melden. Ook voor de modelwaarden gebruik ik de referentievergelijker van Provadie. Ik zou niet meer zonder Provadie willen taxeren. Daarnaast staat het team van Provadie vrijwel altijd direct voor je klaar als er vragen zijn. Ik heb veel gehad aan hun kennis en ondersteuning tijdens de overgang naar het nieuwe model taxatierapport 2021. Kortom taxeren samen met Provadie gaat sneller, zorgt kwalitatief voor een beter taxatierapport en je hebt altijd goede ondersteuning tijdens het gehele proces!

Janine Kooijman

Van de Wetering Vastgoed

Ik werk nu ruim een maand met Provadie en wilde dat ik veel eerder was overgestapt! Wat een top app! Eenvoudig, duidelijk en snel loop je door de hele taxatie heen. Via de site stuur je de gegevens door en deze worden overgenomen in het taxatierapport, heel uitgebreid, duidelijk en overzichtelijk. Door de app ben je veel minder tijd kwijt met het uitwerken en hierdoor kan ik veel meer taxaties uitvoeren als normaal. Ik heb er maar één woord voor: GEWELDIG!

Nienke van Gogh

AMB Makelaars

Provadie werkt fantastisch! Wij werken inmiddels enkele maanden met veel plezier met Provadie. De app werkt erg makkelijk, je vult tijdens de opname al 90% van het rapport in en dat scheelt ons heel veel tijd met het uitwerken. De rapporten hebben ook een betere kwaliteit door het gebruik van de app en het dashboard. Daarnaast staat het team van Provadie altijd direct voor ons klaar als er vragen zijn. De service is heel vriendelijk en persoonlijk. 

Jasper den Rooijen

Den Rooijen & Van Herk

Op 1 oktober 2021 is het nieuw taxatiemodel van start gegaan. Om deze reden zochten wij een manier om efficiënter te gaan werken. Provadie heeft voor mij hierin de uitkomst geboden. Een praktische en gebruiksvriendelijke app voor de opname zorgt voor een snelle uitwerktijd. Tevens is de referentievergelijker ideaal en scheelt een hoop tijd. Ik ben dan ook zeer tevreden over Provadie en is zeker een aanrader voor iedere taxateur.

Cees Hamelink

Hatéka Makelaardij o.z.

Provadie geeft voor mij gestructureerd en maatschappelijk verantwoord werken een nieuwe dimensie! Ik meen het, het is een leuke applicatie om te gebruiken, geeft meer structuur in opname, vlottere doorgang in afwerking en minder papiergebruik.

Zwany van Brussel

Van Brussel Wiebenga

Ik werk sinds mei 2020 met de handige app van Provadie. Door het gebruik van deze app bespaar ik op kantoor heel veel tijd met het uitwerken van de taxatierapporten. Je doet een groter deel van de werkzaamheden op locatie, in het te taxeren object. Hier worden op eenvoudige wijze veel gegevens in de app ingevoerd met behulp van handige invulschermen.

De app is in de loop van de tijd steeds aangepast en uitgebreid, zodat het een gebruiksvriendelijk product is, waarmee je snel en tijdbesparend kunt werken. Door gebruik van deze app kun je op eenvoudige wijze een overzichtelijk, professioneel rapport aan je opdrachtgever afleveren. Hierin is, als je wilt, een zeer gedetailleerde beschrijving van het object opgenomen.

Het is ook goed dat je op locatie meer werkzaamheden verricht, daar die tijdsbesteding dan zichtbaar is voor de consument/opdrachtgever.

Kortom: ik ben zeer tevreden met deze app die met beperkte tijdsbesteding mooie, uitgebreide en volledige rapporten oplevert!

Lars Achterbergh

RealAssist

Met het nieuwe model taxatierapport mistte ik een stuk efficiency welke ik binnen het oude model wel had. Nu ik Provadie gebruik, binnen het model taxatierapport 2021, heb ik deze efficiency weer terug.

Marjanna Vissers

Lelieveld Makelaardij

Door drukte hebben we het gebruik van de App uitgesteld, tegen beter weten in.. Sinds 3 maanden werken wij met Provadie. De App is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en het bespaart enorm veel tijd. Na enkele taxaties was het voor mij duidelijk. Nooit meer anders.
Daarnaast een goede back office die stand by is voor vragen.

Kevin Geers

Jouw Makelaar

Provadie is de ultieme aanvulling op mijn werkzaamheden als taxateur. De snelheid waarmee ik nu een woningopname kan omzetten in een rapportage is écht ongelooflijk. Ik ben als taxateur nu bezig met de waardering van een object, niet meer met alle rompslomp rondom het opmaken en invullen van de rapportage, dat doet Provadie voor mij!

Robert Jorink

Robert Jorink Makelaars

Ik werk nu een maand met de Provadie app. Een overzichtelijke opname van de woning, de vlotte uitwerking en niet te vergeten de referentievergelijker zorgen voor de nodige tijdwinst. Nooit meer anders!

Henk Verhoog

The Brand

De App werkt echt heel goed. Overzichtelijk, eenvoudig en efficiënt. Komt professioneel over bij opdrachtgevers en levert enorme tijdwinst op. Daarnaast zijn de uitbreidingen zoals opvragen van kadastergegevens en bestemmingsplankaart e.d. ook een goede aanvulling. En nu met de komst van de referentievergelijken is er weer een extra element toegevoegd. Ik ben enthousiast en blijf de App zeker gebruiken.

Gerda Wiegers

Pracht Taxateurs

Elke taxatie die ik uitvoer ben ik blij met de app van Provadie. Vanwege het gemak van werken en de veel grotere snelheid die het oplevert met het uitwerken en afronden van het rapport. Fijn voor mij als taxateur, maar ook voor de opdrachtgever tijdswinst! Zo snijdt het mes aan alle kanten. Zie ook mijn video waarin ik het gemak van de app benoem.

Twan Kesseler

Twan Kesseler Makelaar Taxateur

Als verkopend makelaar vind je het leuk om te verkopen. Taxeren …niet onze hobby. Echter via VBO-makelaar werden wij geattendeerd op de Provadie taxatie-app. Het opnemen van zo’n taxatie kost zo’n eerste (paar) keer gewoon meer tijd dan dat je als taxateur gewend bent echter het is een investering naar een forse tijdsbesparing op termijn. Toen we bij de opdrachtgever wegreden hadden we al 80% van het rapport af. Uiteraard op kantoor nog even checken en de laatste 20% aanvullen, doorsturen naar taxatieweb en…in 1x goed.

Mark Fien

Hanze Staete Makelaardij

Sinds wij gebruik maken van de Provadie app willen we niet anders meer. We kunnen de klant meer aandacht geven bij de opname en maken hier gelijk duidelijk en inzichtelijk dat een taxatierapport meer is dan alleen een waarde noteren. De app is gebruiksvriendelijke en bespaart je echt tijd. In deze tijd van technologische ontwikkelingen kan ik niets anders aanraden dan het te proberen. Ik ben er van overtuigd dat je snel een ‘Provadist’ bent.

Mike van der Camp

Makelaar | Mike

Als het om een taxatierapport aankomt wilt een bank, de klant, de hypotheekadviseur, slechts 3 dingen: deskundigheid, een nauwkeurige waardebepaling maar vooral snelheid. De taxateur regelt de eerste twee, Provadie de rest!

Douwe Dijkstra

Wijzer in Wonen

Wat mij als eerste te binnen schiet…. Eindelijk!!

Rick Morsink

Morsink Bouwadvies & Makelaardij​

Provadie bespaart tijd en zorgt ervoor dat je tijdens een opname niets vergeet.

Alwin Rennen

Rennen Makelaardij

Met de Provadie app taxeer ik efficiënter en kwalitatief beter.

Joost Verbaas

SCOOP makelaardij

Sinds enige maanden maak ik gebruik van de taxatie app van Provadie. Wat een geweldige ondersteuning is dit! Met gemiddeld 10 taxaties per week liep ik regelmatig vast in de administratieve verwerking van de taxaties, maar met deze app vul ik tijdens de opname van de woning al 90% van het rapport in. Zelfs de bijlagen van het kadaster, bodemloket en ruimtelijke plannen worden toegevoegd. De opname duurt wat langer maar die tijd win je dubbel en dwars terug d.m.v. deze app. Ik kan niet meer zonder!

John de Bie

De Bie Vastgoed Consultancy

De app van Provadie werkt als een zonnetje. Dat heeft er alles mee te maken dat de mensen achter Provadie kanjers zijn. Zowel Laurens, die de app ontwikkelt heeft, als de mensen van zijn team. Ik heb zelden zaken gedaan met een bedrijf waar zoveel commitment is als bij Provadie. Iedereen is zeer betrokken, uitermate vriendelijk en er helemaal op uit om de taxateur zo effectief mogelijk z’n werk te kunnen laten doen waardoor het taxeren weer leuk wordt.

Nico van Harten

Buildingcare

Ruim een half jaar gebruik ik nu Provadie, en kan alleen maar zeggen; eindelijk af van het dubbel werk, het overtypen van gegevens in het NWWI. Als vervolmaking sinds een aantal weken de referentievergelijker die de meeste tijdwinst biedt. Als bijkomend voordeel, is het aantal rapporten dat in één keer wordt goedgekeurd spectaculair gestegen.

Meld je nu aan en probeer de eerste twee weken gratis!

De proeftijd stopt automatisch. Je zit nergens aan vast.