Opdrachten aanmaken binnen Provadie?

Wist je dat je ook eenvoudig en snel jouw opdrachten aan kan maken binnen Provadie (i.p.v. het NWWI)? Daarnaast kun je ook een eigen taxatie aanvraagformulier aanmaken om op jouw website te plaatsen om meer opdrachten te ontvangen.

Bespaar tijd

Ontvang meer opdrachten

In jouw huisstijl

Duidelijke communicatie

Voordelen opdrachten in Provadie

Eigen huisstijl

Het formulier en de e-mails zijn in jouw huisstijl. Het is immers jouw klant en jouw opdracht, dus logisch dat het formulier en de e-mails in jouw huisstijl zijn.

Eenvoudig op je site

Omdat we niet met complexe scripts of iframes werken, maar met een link is het aanvraagformulier makkelijk je website gezet. Heb je hulp nodig? Je kunt ons altijd bellen.

Duidelijk

De e-mails en het formulier van het NWWI kunnen tot onduidelijkheid leiden voor de opdrachtgever. Met de opdrachtmodule heb je duidelijke taal in de e-mails en het formulier.

Verbouwingsopgave.nl

We hebben de website verbouwingsopgave.nl geïntegreerd in het formulier. Hierdoor krijg je eenvoudig en efficiënt de verbouwingsspecificatie door.

Ook voor offertes

Maak op een laagdrempelige manier offertes aan voor potentiële opdrachtgevers.

Templates mogelijk

Maak voor bepaalde type opdrachten (bijv. verbouwing) of voor tussenpersonen templates aan. Je kunt per template jouw tarief instellen en veel andere zaken.

Ook ongevalideerd

Ook voor ongevalideerde taxaties is het belangrijk dat je de opdrachtvoorwaarden goed gedocumenteerd hebt. Dit kan met de Provadie opdrachtmodule.

Wat kost deze mogelijkheid?

Het aanmaken van opdrachten en het aanvraagformulier zijn gratis te gebruiken, uiteraard dien je wel Provadie te gebruiken voor het uitwerken van de opdracht.

Opdrachten ontvangen via aanvraagformulier
+ 0

Er zijn al meer dan 50.000 opdrachten binnen Provadie aangemaakt. Wat een mijlpaal! 

Wil je ook tijd besparen door opdrachten rechtstreeks binnen Provadie aan te maken en jouw eigen aanvraagformulier op je website hebben. Klik dan op onderstaande knop.