Kom ons team versterken!

Provadie is de meest-gekozen taxatiesoftware van Nederland. Het werd in 2019 opgericht om het vele dubbele werk van taxateurs en makelaars uit handen te nemen. De software is nu drie jaar live, maar heeft nu al meer dan 1.500 actieve gebruikers die duizenden opnames per maand doen met de app. Dit zorgt voor veel tijdsbesparing voor de gebruikers en betere opnames voor de consument. Om door te kunnen groeien hebben wij jou in ons team nodig!

Vacatures

Ben jij een enthousiast, gedreven en creatief persoon met een winnaarsmentaliteit? Top, dan hebben wij de juiste persoon gevonden! Kijk snel verder naar onze openstaande vacatures.

Sales Medewerker

Je bent bij de hele klantreis van Provadie betrokken. Je houdt je bezig met onboarding van de taxateurs, het oplossen van vraagstukken, bouwt een goede relatie met de klant op en kijkt hoe de wensen en behoeften van jouw taxateur breder toe te passen zijn binnen onze software. Doordat jij proactief met klanten meedenkt, willen zij meer onderdelen van onze app en software gebruiken en wordt het product en
Play Video

Customer Support Medewerker

Samen met het team zorg jij voor de optimale klantreis. Dat doe je met jouw enthousiasme, taxateurs moeten blij worden als zij jou aan de telefoon hebben. Je luistert en vraagt goed door om hen te begrijpen zodat je hen echt optimaal kunt helpen. Zowel op het gebied van uitleg en technisch support, maar ook in het maken van de optimale keuze van de modules en abonnementen van Provadie.
Play Video

Developer

Wij zijn op zoek naar een full-time software ontwikkelaar om ons team te versterken zodat we Provadie nog verder kunnen verbeteren! Provadie is een software voor taxateurs waarmee taxatierapporten in het vastgoed op een efficiënte manier worden samengesteld. Deze software bestaat onder andere uit een mobiele app, web frontend en een cloud backend. Onze app wordt elke dag intensief gebruikt door een groot aantal gebruikers.
Play Video