Kom ons team versterken!

Provadie is de meest-gekozen taxatiesoftware van Nederland. Het werd in 2019 opgericht om het vele dubbele werk van taxateurs en makelaars uit handen te nemen. De software is nu twee jaar live, maar heeft nu al meer dan 1.350 actieve gebruikers die duizenden opnames per maand doen met de app. Dit zorgt voor veel tijdsbesparing voor de gebruikers en betere opnames voor de consument. Om door te kunnen groeien hebben wij jou in ons team nodig!

Ben jij een enthousiast, gedreven en creatief persoon met een winnaarsmentaliteit? Top, dan hebben wij de juiste persoon gevonden! Kijk snel verder naar onze openstaande vacatures.

Vacatures

Customer Support Medewerker

Samen met het team zorg jij voor de optimale klantreis. Dat doe je met jouw enthousiasme, taxateurs moeten blij worden als zij jou aan de telefoon hebben. Je luistert en vraagt goed door om hen te begrijpen zodat je hen echt optimaal kunt helpen. Zowel op het gebied van uitleg en technisch support, maar ook in het maken van de optimale keuze van de modules en abonnementen van Provadie. Zodat de gebruiker precies het product heeft dat bij zijn of haar situatie past.

Developer

We zijn op zoek naar een full-time software ontwikkelaar om ons team te versterken bij het werk aan Provadie. Provadie is software (waaronder een mobiele app) voor taxateurs waarmee taxatierapporten in het vastgoed op een efficiënte manier worden samengesteld. Onze software wordt door een groot aantal gebruikers elke dag intensief gebruikt. Sinds tweeënhalf jaar is onze app live en sindsdien groeien we hard door. Dit product is een geweldige verantwoordelijkheid voor ons team en daarom is het des te leuker om enthousiaste reacties te krijgen! Daarnaast gaan we in het najaar met een geweldig nieuw product aan de gang

Customer Success Medewerker

Je bent bij de hele klantreis van Provadie betrokken. Je houdt je bezig met onboarding van de taxateurs, het oplossen van vraagstukken, bouwt een goede relatie met de klant op en kijkt hoe de wensen en behoeften van jouw taxateur breder toe te passen zijn binnen onze software. Doordat jij proactief met klanten meedenkt, willen zij meer onderdelen van onze app en software gebruiken en wordt het product en onze dienstverlening beter voor alle andere klanten. Het optimale resultaat voor de klant staat bij jou altijd centraal!