Verbouwingsspecificaties zonder fouten

Krijg een foutloze verbouwingsspecificatie van je opdrachtgevers!

Met de gratis website verbouwingsopgave.nl kunnen jouw opdrachtgevers heel eenvoudig een volledige een foutloze verbouwingsspecificatie opstellen.

Hoe werkt Verbouwingsopgave.nl?

  1. Stuur jouw opdrachtgever de volgende link: https://formulier.verbouwingsopgave.nl/verbouwing/nieuw
  2. Jouw opdrachtgever volgt een paar eenvoudige stappen.
  3. De verbouwingsspecificatie wordt automatisch gegenereerd en naar jou gemaild, indien van toepassing ook naar de tussenpersoon.
  4. Provadie gebruiker? De verbouwingsspecificatie wordt automatisch ingeladen in de app en bij het versturen van de uitwerking in Taxatieweb ingevuld. Lees hieronder meer.

Hoe werkt verbouwingsopgave.nl i.c.m. Provadie?

Als je met Provadie werkt bespaar je nog meer tijd met verbouwingsopgave.nl. De verbouwingsspecificatie wordt namelijk automatisch ingeladen in de app én wordt het onderdeel ‘geplande werkzaamheden’ automatisch ingevuld in Taxatieweb. Overtypen behoort tot het verleden!

  1. Stuur jouw opdrachtgever vanuit de taxatie (tabje bijlagen/percelen) de link voor de verbouwingsopgave. Heb je de taxatie nog niet aangemaakt omdat je het adres niet weet, klik dan hier voor jouw algemene link.
  2. Jouw opdrachtgever volgt een paar eenvoudige stappen.
  3. De verbouwingsspecificatie wordt automatisch gegenereerd en bij de taxatie als bijlage gevoegd (maar natuurlijk niet als bijlage verzonden naar Taxatieweb). 
  4. In de app beantwoord je enkele vragen, zoals of de kosteninschatting reëel is.
  5. Bij het versturen van de uitwerking wordt de gehele verbouwing automatisch in Taxatieweb ingevuld. Overtypen behoort tot het verleden!

Wil je ook de verbouwing automatisch doorsturen naar Taxatieweb?

Meld je dan aan voor het webinar en kom alles te weten over Provadie! Stel gerust vragen over de verbouwingsspecificatie en het nieuwe rapportmodel, of mail of bel ons. We staan altijd voor je klaar!

Laatste berichten

Verbouwingsspecificaties zonder fouten

Krijg een foutloze verbouwingsspecificatie van je opdrachtgevers! Met de gratis website verbouwingsopgave.nl kunnen jouw opdrachtgevers heel eenvoudig een volledige een foutloze verbouwingsspecificatie opstellen. Hoe werkt Verbouwingsopgave.nl? Stuur jouw

Lees meer

Nieuw model taxatierapport 2021

Nog maar vier maanden en dan werken we allemaal met het nieuwe rapportmodel! Gelukkig hebben we bij Provadie de afgelopen tijd niet stilgezeten. Als je met Provadie

Lees meer