Update! Veel meer mogelijk in het dashboard!

In de zomer hebben wij niet stilgezeten. We hebben hard gewerkt om het werken met Provadie nog handiger te maken en hebben de focus gelegd op het dashboard.

Vanaf nu kun je in het dashboard:

  1. De opname voorbereiden en aanpassen
  2. De uitwerking aanpassen
  3. Foto’s uploaden en de namen wijzigen
  4. Uniforme meetstaat overnemen

Lees hieronder de uitleg voor meer informatie.

De opname voorbereiden en aanpassen in het dashboard

Je hebt eigenlijk de hele app nu ook in het dashboard onder het tabje ‘opname’. Je kunt dus van tevoren al heel veel gegevens invullen over de woning, als de woning op Funda staat dan kun je bijvoorbeeld al de indeling van tevoren opmaken. Ook kun je na de opname hier nog kleine aanpassingen doen zodat deze geautomatiseerd in de uitwerking worden meegenomen (bijvoorbeeld het toevoegen van een vergeten ruimte).

De uitwerking aanpassen

Je kunt de geautomatiseerde uitwerking nu aanpassen, bijvoorbeeld de indeling. Let op, zodra je geautomatiseerde velden aanpast dan wordt deze niet meer geupdate na aanpassingen in de app. Je kunt dit weer activeren door op het ‘ververs’ (twee pijltjes in een rondje) icoontje te klikken.

Foto’s uploaden en de namen wijzigen

Wij adviseren altijd om de foto’s met de app te nemen. Hierdoor voorziet de app de meeste foto’s automatisch van de juiste benaming en word je automatisch herinnerd aan het nemen van alle verplichte foto’s. Toch horen we van veel taxateurs dat ze toch graag ook de foto’s willen kunnen uploaden in het dashboard en dat kan vanaf nu!

Uniforme meetstaat overnemen

Je kunt nu de gegevens vanuit de uniforme meetstaat rechtstreeks overnemen in het dashboard. Upload de uniforme meetstaat, voorzie deze van de juiste benaming. Vervolgens zie je onder de bijlage een link om de meetgegevens in te vullen.

Wat komt er nog meer aan in het dashboard?

Binnenkort kun je ook de notities wijzigen en toevoegen. Nadere mededelingen kun je wel al wijzigen in het dashboard.

Laatste berichten

Verbouwingsspecificaties zonder fouten

Krijg een foutloze verbouwingsspecificatie van je opdrachtgevers! Met de gratis website verbouwingsopgave.nl kunnen jouw opdrachtgevers heel eenvoudig een volledige een foutloze verbouwingsspecificatie opstellen. Hoe werkt Verbouwingsopgave.nl? Stuur jouw

Lees meer

Nieuw model taxatierapport 2021

Nog maar vier maanden en dan werken we allemaal met het nieuwe rapportmodel! Gelukkig hebben we bij Provadie de afgelopen tijd niet stilgezeten. Als je met Provadie

Lees meer