Nieuw model taxatierapport 2021

Nog maar vier maanden en dan werken we allemaal met het nieuwe rapportmodel! Gelukkig hebben we bij Provadie de afgelopen tijd niet stilgezeten. Als je met Provadie werkt, verloopt de overstap naar het nieuwe rapportmodel vloeiend en kost taxeren jou vanaf 1 oktober geen extra werk. Lees snel verder hoe we dit gaan doen!

De bouwkundige opnamestaat, geen probleem

Zoals je tijdens de cursus over het nieuwe rapportmodel hebt kunnen zien, wordt een bouwkundige opnamestaat een vast onderdeel van de taxatie. Zonder dat je het misschien wist, vulde je bij Provadie bijna alles al in voor deze opnamestaat. Wij kunnen dus i.c.m. algemene kenmerken, zoals het bouwtype en bouwperiode, de opnamestaat al helemaal voor je invullen!

Kosten herstelwerkzaamheden, fluitje van een cent!

Mocht een bouwkundig onderdeel ‘matig’ of ‘slecht’ zijn, dan dien je een schatting van de herstelkosten te maken. Bij Provadie hoef je straks enkel het aantal strekkende of vierkante meters aan te geven (en in sommige gevallen het materiaal). Vervolgens geven wij een betrouwbare schatting van de kosten voor de herstelwerkzaamheden.

Het nieuwe energielabel vullen we voor je in

In verband met het algemene streven naar een duurzame woningvoorraad komen er ook meer vragen over de energetische gegevens van de woning. Deze gegevens gaan we zoveel mogelijk voor je invullen.

Perfect voorbereid met Provadie!

De kracht van Provadie heeft altijd gezeten in het verhogen van de kwaliteit i.c.m. het besparen van tijd. De app kenmerkt zich door een efficiënte, maar gedetailleerde ruimte-gebaseerde opname. Hierdoor vullen de huidige Provadie gebruikers eigenlijk al de bouwkundige opnamestaat in met de app. Met Provadie ben je dus perfect voorbereid!

Wil je ook goed voorbereid zijn op 1 oktober?

Meld je dan aan voor het webinar en kom alles te weten over Provadie! Stel gerust vragen over het nieuwe rapportmodel, of mail of bel ons. We staan altijd voor je klaar!

Laatste berichten

Verbouwingsspecificaties zonder fouten

Krijg een foutloze verbouwingsspecificatie van je opdrachtgevers! Met de gratis website verbouwingsopgave.nl kunnen jouw opdrachtgevers heel eenvoudig een volledige een foutloze verbouwingsspecificatie opstellen. Hoe werkt Verbouwingsopgave.nl? Stuur jouw

Lees meer

Nieuw model taxatierapport 2021

Nog maar vier maanden en dan werken we allemaal met het nieuwe rapportmodel! Gelukkig hebben we bij Provadie de afgelopen tijd niet stilgezeten. Als je met Provadie

Lees meer