“Provadie maakt taxeren nog leuker”

Bijna is het zover! Na maanden van bouwen en testen met taxateurs kan straks iedere taxateur zich bij Provadie aanmelden, de taxatie app downloaden en beginnen met tijd besparen!

Hoe ontstond het idee?
Laurens Hoebert is al jaren actief als taxateur. Hij vindt het opnemen van een woning, het spreken met de bewoners en het bepalen van de juiste waarde het leukste wat er is!

Helaas moet een taxateur veel meer doen. Veel tijd wordt besteed aan het invullen van het het uitwerkingsprogramma van Taxatieweb of Taxateurs Unie, bijvoorbeeld voor de indeling van een woning, het uploaden van foto’s en voorzien van de juiste benamingen, of het selecteren van de juiste energiebesparende voorzieningen. Iedere taxateur zal dit herkennen en Laurens bedacht dat dit vast ook wel anders kon. Namelijk door pen en papier te vervangen door een app!

Wat doet de app?
De app zorgt ervoor dat taxeren nog leuker wordt! Door het gebruik van de app ben je na de opname al bijna klaar met uitwerken, want:
– Teksten worden op basis van jouw antwoorden in de app gegenereerd en op de juiste plek in het rapport gezet;
– Foto’s krijgen automatisch de juiste benamingen;
– Informatie uit het Kadaster en BAG wordt automatisch opgehaald.

Wie werken er al mee?
Afgelopen maand hebben naast Laurens, twintig andere taxateurs de app voor al hun taxaties gebruikt. Pen en papier waren verboden. De deelnemende taxateurs hebben door hun feedback de app verder verfijnd, zodat jij straks een geweldige app kunt gebruiken! Ben je benieuwd naar hun meningen? Deze kun je op de homepage vinden.

Wanneer kun jij ermee werken?
Op donderdag 7 november gaat de app tijdens de Dag van het Vastgoed live. Vanaf dan kun jij ook Provadie gebruiken en als je je voor 11 november aanmeldt krijg je de eerste 20 taxaties gratis!

Wij hopen dat je met Provadie mee doet, zodat we samen ervoor kunnen zorgen dat taxeren nog leuker wordt en jij veel tijd gaat besparen.

Laatste berichten

Verbouwingsspecificaties zonder fouten

Krijg een foutloze verbouwingsspecificatie van je opdrachtgevers! Met de gratis website verbouwingsopgave.nl kunnen jouw opdrachtgevers heel eenvoudig een volledige een foutloze verbouwingsspecificatie opstellen. Hoe werkt Verbouwingsopgave.nl? Stuur jouw

Lees meer

Nieuw model taxatierapport 2021

Nog maar vier maanden en dan werken we allemaal met het nieuwe rapportmodel! Gelukkig hebben we bij Provadie de afgelopen tijd niet stilgezeten. Als je met Provadie

Lees meer