Nieuwe update van de app en het dashboard!

De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt om de app en het dashboard nog verder te verbeteren voor jullie!
 
Zo is het nu mogelijk om in de app meerdere foto’s in één keer te nemen. Via het menu kun je voortaan ook je voorkeursantwoorden aangeven voor bepaalde vragen die je vaak hetzelfde beantwoordt. Dit zal je een hoop tijd besparen.

De nieuwste versie van de app is nu te downloaden in de App Store voor iOS en de Play Store voor Android!
 
Ook het dashboard hebben wij nóg beter en gebruiksvriendelijker gemaakt! Je kunt nu nog makkelijker bewegen tussen de verschillende onderdelen in je rapport en nieuwe adressen nog sneller en makkelijker vinden! Ook is in de app ingevoerde data makkelijk en snel te downloaden.
 
Tot slot komt er volgende week een mooie update waardoor je met één klik op de knop de bijlagen van het Bestemmingsplankaart, Bodemloket en Funderingsviewer kunt opvragen. Uiteraard laten we het je weten als het zo ver is!

Wil je wat meer uitleg over nieuwe of bestaande features schrijf je dan in voor een online seminar!
 
Wij hopen natuurlijk net zo blij zijn met deze updates als wij. Indien je nog andere tips voor verbetering hebt of indien je nog iets mist, aarzel niet en neem contact met ons op via e-mail (info@provadie.nl) of telefoon (0570 – 244 001)!
 
Intussen gaan wij natuurlijk door met verbeteren om te zorgen dat taxeren nóg makkelijker, sneller en leuker is dan het nu al is dankzij Provadie!

Laatste berichten

Verbouwingsspecificaties zonder fouten

Krijg een foutloze verbouwingsspecificatie van je opdrachtgevers! Met de gratis website verbouwingsopgave.nl kunnen jouw opdrachtgevers heel eenvoudig een volledige een foutloze verbouwingsspecificatie opstellen. Hoe werkt Verbouwingsopgave.nl? Stuur jouw

Lees meer

Nieuw model taxatierapport 2021

Nog maar vier maanden en dan werken we allemaal met het nieuwe rapportmodel! Gelukkig hebben we bij Provadie de afgelopen tijd niet stilgezeten. Als je met Provadie

Lees meer