Nóg beter en sneller taxeren met de referentievergelijker!

Taxeren zal nooit meer hetzelfde zijn. Vanaf vandaag actief. De eerste 3 referentievergelijkers krijg je gratis van ons!

Afgelopen maanden hebben wij de referentievergelijker ontwikkeld en vandaag is het zover! Tijdens de testfase hebben we al mooie complimenten ontvangen van taxateurs van het testpanel.

“Wow dit werkt echt héél goed! Dit is mega slim bedacht!”

“Data kwaliteit is perfect, en scheelt mij gewoon nog eens drie kwartier per taxatie!”

Bekijk hier de video over de referentievergelijker!

Wat maakt onze referentievergelijker uniek?

50 tot 100 referentiepanden
Op basis van kenmerken van de getaxeerde woning krijg jij 50 tot 100 referentiepanden van ons terug op volgorde van vergelijkbaarheid. Je kunt zelf ook nog filteren.

Meerdere bronnen
Voor ieder kenmerk kiezen wij de best beschikbare bron. Zo maken wij bij sommige panden gebruik van wel 7 verschillende databronnen.

Alle beschikbare foto’s
Foto’s van buiten- én binnenzijde.

Wil je het zelf proberen?

Heb je al een account? Log in en klik dan in het Provadie dashboard op ‘Probeer referentietool’ en krijg de eerste drie referentievergelijkers gratis.

Heb je nog geen account? Maak gratis een account en probeer de referentievergelijker de eerste drie keer gratis. Geheel vrijblijvend.

Wil je wat meer uitleg over de referentievergelijker of bestaande features schrijf je dan in voor een online seminar!
 
Wij hopen natuurlijk dat jij net zo blij bent met deze update als wij. Indien je nog andere tips voor verbetering hebt of indien je nog iets mist, aarzel niet en neem contact met ons op via e-mail (info@provadie.nl) of telefoon (0570 – 244 001)!
 
Intussen gaan wij natuurlijk door met verbeteren om te zorgen dat taxeren nóg makkelijker, sneller en leuker is dan het nu al is dankzij Provadie!

Laatste berichten

Verbouwingsspecificaties zonder fouten

Krijg een foutloze verbouwingsspecificatie van je opdrachtgevers! Met de gratis website verbouwingsopgave.nl kunnen jouw opdrachtgevers heel eenvoudig een volledige een foutloze verbouwingsspecificatie opstellen. Hoe werkt Verbouwingsopgave.nl? Stuur jouw

Lees meer

Nieuw model taxatierapport 2021

Nog maar vier maanden en dan werken we allemaal met het nieuwe rapportmodel! Gelukkig hebben we bij Provadie de afgelopen tijd niet stilgezeten. Als je met Provadie

Lees meer